مشاوره حقوقی رایگان - پنجره

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده ساختمانی سه طبقه در یکی از روستای های استان چهارمحال و بختیاری ساخته ام اما به خاطر اینکه ساختمان در دو نبش خیابان بوده و اینکه ساختمان خراب نشه مجبور شدم تغییر جبهه بدهم و حیاط رو به سمت ساختمان روبرو یعنی همسایه ببرم در حیاط که حدودا 80متر هست پنجره باز کردمه با ارتفاع 1.80 سانت و هیچ گونه اشرافیتی نسبت به منزل همسایه ندارم اما همسایه مخل این کار شده و اسرار بر بسته بودن و کور کردن آن را دارد
آیا این اقدام بنده درست هست یا حق با همسایه لطفا نظرتون رو بگید ممنون

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر مشرف بر منزل همسایه باشد می بایست پنجره را ببنید در عیر اینصورت خید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

موضوع نیاز به بررسی دارداگر طبق قوانین ساخته نشده باشد ومزاحمتی ایجاد کندهمسایه ممکن است اقدام نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

اگر مشرف بر منزل همسایه باشد می بایست پنجره را ببندید در غیر اینصورت خیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مشرف بر منزل همسایه باشد می بایست پنجره را ببندید در غیر اینصورت خیر