مشاوره حقوقی رایگان - همراه داشتن مشروبات الکلی آبجو در فرودگاه امام

با سلام
در زمان برگشت از استابل 2 بطری پلمپ آبجو5٪ در بطری نیم لیتر در ساک بنده کشف شد شب در بازداشتگاه بودم 30 میلیون وثیقه گذاشتم
اصلاع از همراه داشتن 2 بطری نداشتم در زمان تحویل اتاق به دلیل عجله داشتن به نظافتچی انعام دادم که وسایلم را جمع کند که این 2 بطری که در یخچال هتل بود را در ساک گذاشته
نظر قاضی چی میتونه باشه؟
هیچ سابقه ایی ندارم
به دلیله مشکلات قلبی مدارک بستری شدن در ccu دارم که پارسال بوده و مشروبات برای من بسیار ضرر دارد آیا کمکی میکند؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مخاطب عزیز موضوع شما نیاز به گفت و گو دارد و اظهار نظر مستلزم توضیحات دو طرفه است لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک و اخذ توضیحات بیشتر از شما می باشد