مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت برادر شهید

باسلام
من برادر شهید هستم و بیش از 13 سال است که به عنوان نیروی قراردادی در یکی از موسسات قرارگاه خاتم الانبیا مشغول کار هستم . موسسه ای که در انجا مشغول کارم پیمانکار وزارت راه و شهرسازی شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای کشور می باشد. با توجه به مصوبات اخیر مجلس ماده 21 و ... آیا امکان جذب اینجانب بصورت رسمی در اداره راه و شهرسازی و زیر مجموعه های این اداره وجود دارد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درمان شرکتی که پیمانکار وزارت راه و شهرسازی می باشد می‌توانید تبدیل وضعیت را درخواست نمایید و با توجه به نوع فعالیت شما، قرار داد و شرایط ایثارگری شما قابل بررسی می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا تبدیل وضعیت شامل شما
میشود شما باید درخواست تبدیل وضعیت استخدامی را به محل کار خود بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید