مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت ایثارگران

سلام من از سال 94 تا پایان سال 99در اداره برق قسمت پیمانکاریش مشغول به کار بودم به دلیل حقوق پایین از تاریخ 8 فروردین 1400 در کارخانه الومینیوم سازی تا کنون مشغول شده ام ایا من شامل شرایط میشوم چون تبصره داره و خواستم بدونم چجوری برطرفش میشه کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تبدیل وضعیت استخدامی ، کارمند باید از قبل از سال 99 مشغول به کار بوده باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید قرارداد شما تمدید و بیمه شما پرداخت شده باشد و قبل از بخشنامه تبدیل وضعیت در خرداد 1400 ابلاغ گردیده است شما بایستی رابطه قراردادی در گذشته داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای تبدیل وضعیت استخدامی ، کارمند باید از قبل از سال 99 مشغول به کار بوده باشد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای تبدیل وضعیت ،کارمند باید قبل از سال 99 مشغول به کار بوده باشد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

کارمند باید قبل از سال 99 مشغول به کار بوده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای تبدیل وضعیت استخدامی ، کارمند باید از قبل از سال 99 مشغول به کار بوده باشد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام برای تبدیل وضعیت استخدامی ،کارمندبایدقبل ارسال 99مشغول به کار بوده باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

کارمند باید قبل از سال 99 مشغول به کار بوده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

کارمند باید قبل از سال 99 مشغول به کار بوده باشد