مشاوره حقوقی رایگان - تعين ديه و دیه طول درمان

سلام وعرض ادب وخسته نباشید
جراحت بخیه شده (داميه) زیر ابروی راست
خراشیدگی های متعدد ثلث ابتدایی. میانی وانتهای سطح داخلی بازویی چپ جمعا (3حارصه)
خراشیدگی های متعدد ثلث ابتدایی میانی وانتهای سطح داخلی ساعد چپ (جمعا4 حارصه)
سطح خلفي آرنج چپ وقدام زانویی راست وچپ وقدام ثلث میانی ساعد راست(جمعا4 حارصه)
خراشیدگی پهلویی راست (یک حارصه)
یک ماه هم طول درمان نوشته

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میزان دیه را کارشناس پزشکی قانونی تعیین و اجرای احکام انرا محاسبه میکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نیاز به محاسبه دقیق توسط اجرای احکام دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درصد دیه توسط پزشکی قانونی
تعیین خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد