مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار صلح نامه

باسلام و درود
پدربزرگ نصف اموال خود را در یک صلح نامه به پسرش و نصف دیگر اموالش را به نوه خود واگذار نموده است . امضا و اثر انگشت پدر بزرگ واگذار کننده وجود دارد. ولی باتوجه به اینکه در زمان واگذاری صلحنامه. متصالحین پسر کبیر بوده ولی نوه صغیر بوده امضا هیچکدام وجود ندارد. اعتبار این صلحنامه چگونه هست؟
ضمنا 4 شهود صلحنامه را امضا و تأیید نمودن

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

باید توالی عرفی بین ایجاب و قبول وجود داشته باشد البته قبول صلح نامه می تواند با هر عملی غیر از کتابت و لفظ هم صورت بگیرد در هر صورت باید بررسی شود در طی این سالها آیا متصالحین عملی انجام داده اند که دلیل بر قبول صلحنامه باشد یا خیر . مثلا مورد صلح را اجاره داده اند یا تصرفات مالکانه انجام داده باشند .