مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کمیسیون عالی و بدوی پزشکی سپاه پاسداران

سلام. اینجانب عنوان استخدامی در مورخه 99/6/16 به جهت بررسی وجود ضعف شنوایی به کمیسیون عالی پزشکی سپاه معرفی گردیدم و رای مبنی بر وجود ضعف شنوایی حسی و عصبی که غیر قابل بازگشت است زده و از سیر ادامه مراحل اینجانب ممانعت به عمل آمد در حال حاضر متوجه شده ام که اصلا ضعف شنوایی نداشته و ندارم. میتوانم به دادسرای نظامی برای شکایت مراجعه نمایم؟؟؟ آیا آنها مجددا به کمیسیون پزشکی معرفی مینمایند؟ خودشون کمیسیون پزشکی جداگانه دارند؟؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ارای کمیسیون مربوطه از طریق دیوان عدالت اداری قابل پیگیری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید در دیوان عدالت اداری دادخواست خود را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بله شما باید در دیوان عدالت اداری دادخواست خود را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ارای کمیسیون مربوطه از طریق دیوان عدالت اداری قابل پیگیری است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
از طریق دیوان هدالت اداری پیگیر موضوع باشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله شما باید در دیوان عدالت اداری دادخواست خود را مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شما باید در دیوان عدالت اداری دادخواست خود را مطرح نمایید