مشاوره حقوقی رایگان - آیا میتوانند پس از 17 سال سهم الارث خود را به نرخ امروز از زمین بگیرن؟

با سلام و عرض خسته نباشید.منزل پدری مان که در روستا واقع است و به علت خالی از سکنه تخریب شده بود که وراث به منکه فرزند کوچک هستم واگذار کردن و یک یادداشت کتبی بین ما نوشته شده است و به امضای همه ی طرفین رسیده و در آن قید شده که شرکا هیچ گونه ادعایی نسب به منزل پدری ندارند و من نیز در 17 سال پیش خانه پدری خود را از نو با وام بنیاد مسکن تخریب و ساختم حالا 2 نفر از وراث مدعی سهم الارث خود با توجه به بالا رفتن ارزش زمین به نرخ روز هستند نظر شما در این باره چیست چونکه ما در اون یادداشت فقط امضای و دست خط خودشون رو داریم و الان جلوی عملیات ثبتی که حدود چهارسال پیش اقدام کرده ام رو گرفته اند. لطفا راهنمایی فرمائید.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید