مشاوره حقوقی رایگان - رجوع به مهريه

با سلام
اگر خانمي كه درخواست طلاق خلع كرده و از مهريه خود گذشت كرده ولی در مدت زمان رسيدگي به دادخواست طلاق خلع خود به مهريه خود رجوع كند و طلب مهريه نمايد ايا طلاق خلع باطل هست يا خير؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر دریافت مهربه اگر ابرا شود قابل رجوع نیست اما اگر بذل شده باشد قابل رجوع و دریافت است. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید