مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از پارکینگ در محل مشاع

با تامین دلیل توسط کارشناس،تایید اینکه همسایه بنده در محل مشاع پارک میکند را گرفتم میخواستم ببینم میتونم از طریق شورای حل اختلاف اقدام کنم؟اگر میشود تحت چه موضوعی،طرح دعوی تحت چه عنوانی صورت پذیر خواهد بود
سپاس

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست تصرف عدوانی یا ممانعت از حق را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست تصرف عدوانی یا ممانعت از حق را مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تصرف عدوانی یا ممانعت از حق را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باید دادخواست تصرف عدوانی یا ممانعت از حق را مطرح نمایید