مشاوره حقوقی رایگان - آزاد کردن وثیقه

با سلام به وکلای عزیز و گرامی بنده در سال 99 مبلغ 10 میلیون تومان را بابت وثیقه در دادسرا گذاشته ام الان که رفتم دادسرا اجرای احکام گفتند باید برادرت خودشو معرفی کنه میخواستم بدونم اگر وثیقه رو آزاد کنم برادرم دوباره به زندان میره یا نه فقط حضورش برای دادسرا مهم است

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باید برادر را به دادسرا معرفی نمایید تاوثیقه ازاد شود.حضور برادر برا رسیدگی لازم بوده که وجه التزام وقرار تامین صادر شده است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای آزادی وثیقه باید برادرتون حاضر بشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تا برادر را تحویل ندهید قابل رفع توقیف نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید برادرتان را در دادسرا حاضر کنید بستگی دارد وثیقه تحت چه عنوانی از شما دریافت شده

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

تا زمانی که برادر تان را معرفی نکنید وثیقه آزاد نمیشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برادراتان را معرفی کنید. وثیقه ازاد میشود . تشخیص اعزام به زندان با قاضی است و بسته به جرم ارتکابی دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جهت آزاد شدن وثیقه متهم باید معرفی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای آزادی وثیقه باید متهم را به
دادسرا و زندان معرفی نمایید و ایشان به زندان خواهند رفت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای آزادی وثیقه باید متهم را به دادسرا و زندان معرفی نمایید و ایشان به زندان خواهند رفت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
برای آزادی وثیقه برادر باید به زندان معرفی گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای آزادی وثیقه باید متهم را به زندان معرفی کنید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

متهم را معرفی نمایید در غیر اینصورت وثیقه به اجرا گذاشته خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام برای آزادی وثیقه باید متهم را به دادسرا و زندان معرفی نمایید و ایشان به زندان خواهند رفت

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. جهت ازادی وثیقه لازم است برادرتان را در دادسراحاضر کنید. احتمال اینکه ب زندان معرفی شوند بسیار زیاد است. بهتر است قبلا با مرجع صدور وثیقه جهت امکان تغییر قرار تامین صحبت کنید.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگربرادرتان معرفی نکنید ده تومان تان ضبط میشود