مشاوره حقوقی رایگان - حق شکایت و گرفتن نفقه

باسلام دختری25ساله هستم که پدرم دوماهه به دلیل بیماری رفتن خونه ی مادربزرگم وکارت حقوقیشونو دادن به خواهرم که برای خونه وبقیه مخارج خرج کند ولی خواهرم برای خونه خرج نمیکنه وهمه پول برای کارهای شخصیش خرج میکنه پدرم هم شرایط خرید نداره وفعلا نمیتونه راه بره وتو تخت خواب خوابیده من برای خرجهای کوچیکم باید به خواهرم التماس کنم بهم پول بده وبه پدرمم گفتم گفت که کارت حقوقیمو بیار ولی خواهرم کارت پس نمیده میخواستم بدون باتوجه به اینکه پدرم شرایط برای خزیدهای خونه نداره وکارت دست خواهرمه من میتونم شکایت کنم ویکاری کنم حقوق بابام بین منوخواهرم تقسیم بشع؟ چون من الان ارشد میخونم وهمش توی خونه دعواس ومریض هم شدم کسی بمن توجه نمیکنه پول هم ندارم برم دکتر مادرم شاغله ولی اون هم همشباعث مشکل روحی میشه برام منو دانشگا ثبت نام کردن ولی هردفه میگن پول دانشگا نمیدیم منم درسام مونده اضطراب گرفتم خیلی حالت اشفته ای دارم لطفا کمکم کنید وقتیم بابام سالم بود بمن پول نمیداد وهمش توخونه دعوا وتوهین وفحش بود ومن چندوقتی فراموشی گرقتم وخودمم تواینه نمیشناختم الان خواهرم داره همونکارارو میکنه توهین میکنه پول نمیدع من واقعا شرایط روحی وجسمی بدی دارم

پاسخ ها :

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

ميتونيد دادخواست مطالبه نفقه بر عليه پدرتون مطرح و در صورت محكوميت به ميزان مندرج در واي از حقوق ايشون درخواست كسر كنيد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست مطالبه نفقه بر عليه پدرتون مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دادخواست مطالبه نفقه بر عليه پدرتون مطرح کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست مطالبه نفقه بر عليه پدرتون مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

دادخواست مطالبه نفقه بر عليه پدرتون مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست مطالبه نفقه بر عليه پدرتون مطرح کنید