مشاوره حقوقی رایگان - بیمه و حقوق سرایدار

سلام وعرض ادب من الان به مدت 5سال هست در یک مدرسه غیر انتفاعی سرایدار هستم مدرسه جابجا شده است یک هفته بعد از اسباب کشی به من گفتن که ما فضا برای سکونت شما نداریم ولی از روز اول که من مشغول به کار شدم برای ضمانت سفته گرفتن بیمه نمردن حقوق خیلی کم دادن مثلا بهداز 5سال تازه حقوق من شده 500 وعیدی اصلا ندادن تورا خدا راهنمایی کنید من تو ابن شرایط چکار کنم آیا اگر شکایت کنم فایده ای دارد چون سفته دستشون دارم الان بیخانمان مونده وصاحب ملک قبلی میخواد ساختمان را تخریب کنه تورا خدا راهنمایی کنید من تو این شرایط چکار کنم ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توان از طریق اداره کار نسبت به پرداخت حقوق معوقه و مزایا پاداش آن اقدام نمایید در خصوص سفته نیز اظهار نامه رسمی ارسال نمایید جهت ارائه توضیحات بیشتر با پنل مشاوره تلفنی تماس تا دقیقاً توضیحات به شما ارائه گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانیداز طرق اداره کار شکایت کنید برای سفته نگران نباشید اظهار نامه در دفاتر خدمات قضایی جهت استرداد بنمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله میتوانیداز طرق اداره کار شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله میتوانیداز طرق اداره کار شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله میتوانید از طرق اداره کار شکایت کنید