مشاوره حقوقی رایگان - ملک شراکتی

باسلام. یک مغازه را با شخصی بصورت شریکی خریدم. 2 دانگ من و اون 4 دانگ. مستاجر داخل مغازه است. بعد از تخلیه اون میخواد از مغازه استفاده کنه و سهم اجاره به من بده . و من هم میخوام از مغازه استفاده کنم و به اون سهم اجاره بدم. هیچ کدام به توافق نرسیدیم. گفتم که سهم من رو بخر ولی نمی خره با وجود اینکه تمکن مالی هم داره. سوالم این هست که حق استفاده از مغازه با کیست؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر دو شما حق انتفاع دارید در صورت عدم توافق میتوانید دستور فروش بگیرید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام در صورت عدم توافق هیچکدام نمی توانید قانونا استفاده کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورت عدم توافق میتوانید دستور فروش بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورت عدم توافق هیچکدام نمی توانید قانونا استفاده کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت عدم توافق میتوانید دستور فروش بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت عدم توافق میتوانید دستور فروش بگیرید