مشاوره حقوقی رایگان - درخواست راهنمایی در خصوص استعلاجی دندان و گوش

باسلام اینجانب سرباز مرزبانی هستم. در مدتی که مرخصی بوده ام روز اخر مرخصی دچار دندان درد شدید و گرفتگی گوش شده ام به نحوی که یکی از گوش هایم نمیشنود و به همین دلیل به محل خدمت مراجعت نکرده ام و به محل بیمارستان تحت نظر مرزبانی رفته ام انجا عکس دندان گرفته ام و سه عدد از دندانهایم نیاز به ترمیم دارد اما از انجاییکه اخر هفته بوده است تا روز شنبه هفته بعد پزشک حضور نداشته و هنوز هیچ نظر قطعی داده نشده است و بنده الان در غیبت به سر میبرم. لذا خواهشمند هستم که من رو راهنمایی بفرمایید که اگر روز شنبه که پزشک معتمد می اید مراجعت به بیمارستان کنم چند روز استعلاجی به من داده میشود و ایا این استعلاجی شامل ان چند روز که منتظر بودم تا پزشک بیاید می شود یا خیر ؟ با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید