مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

اگر دختری را فراری دهند بعد از یک روز تقاضای صیغه کند و پدر دختر راضی نباشه چه احکامی وجود داره. از راهنمایی ات سپاسگزارم.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

به نام خدا و درود بر شما.بهترین راه توکل بر خدا و بازگشت به آغوش گرم خانواده و کوشش در این جهت است که خانواده گرم تر و شادتر باشد.همیشه کامیاب و سعادتمند باشید و با ارزوی یک ازدواج موفق برای آن دختربانوی ایرانی

یک وکیل

کمک گرفتن از خداوند برای حل مشکلات و برگشت به خانواده و ساختن با شرایط پدر بهتر از اینگونه رفتارها است ضمن اینکه بدون اذن پدر نیز عقد صحیح نیست .

یک وکیل

سلام. بهتر است که دختر خانم با خانواده همراه باشند و به نظر بزرگترها احترام بگذارند چرا که هیچکس بیشتر از والدین صلاح و خیر فرزند را نمی خواهد. اما چنانچه به فرد مورد نظر علاقمندید و از انتخاب وی اطمینان دارید می توانید تقاضای اذن در ازدواج با وی را از دادگاه بنمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

می دانم که از لحاظ عاطفی شرایط سختی را سپری می کنید اما تجربیات کاری بسیار زیاد من می گوید هیچکس به اندازه خانواده خود فرد نگران او نیست
و هیچ پدر و مادری با هدف اذیت و آزار فرزندشان آن ها را به این دنیا دعوت نمی نمایند. فلذا اگر با شما مخالفت می شود؛ بدترین و خطرناکترین راه ممکن یعنی فرار را انتخاب نکنید صبوری کنید مزد اعتمادتان به خانواده را خواهید گرفت.
در هر حال اگر رضایت پدر معقول نباشد با مراجعه به دادگاه خانواده و بهره مندی از نظر مشاوران خانواده دادگاه می توانید با اذن دادگاه ازدواج نمایید.