مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت از دادگاه

میخوام شکایتم رو از دادگاه پس بگیرم به متهم رضایت دادم حالا زده زیره حفش
ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر گذشت کرده اید دیگر به همان اتهام نمی توانید از وی شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان رجوع از رضایت وجود ندارد مگر اینکه رضایت مشروط باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون گذشت شاکی باید منجز باشد و عدول از گذشت مسموع نمی باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

عدول از گذشت مسموع نیست می توانید به اتهامی دیگر از ایشان شکایت‌ کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

عدول از گذشت مسموع نیست می توانید به اتهامی دیگر از ایشان شکایت‌ کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
عدول از گذشت مسموع نیست