مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت بیع قبل از مرگ مغزی بایع

عرض ادب و احترام
آقای« الف » ملک خود را طبق مبایع‌ه نامه به شخص «ب» می‌فروشد ولی قبل از تنظیم سند در دفتر اسناد رسمی طی حادثه رانندگی دچار مرگ مغزی می‌شود. البته شخص « الف » قبل از حادثه وکالت نامه‌ای بنام خریدار در باب فروش مبیع تنظیم نموده بود.
لطفاً بفرمایید وضعیت معامله چگونه خواهد بود آیا وکالت نامه صادره با توجه به مرگ مغزی موکل معتبر است؟ آیا خریدار می‌تواند از خانواده فروشنده تقاضای تنظیم سند در صورتی که وکالت نامه به دلیل مرگ مغزی فروشنده ساقط شده است، بنماید؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید الزام به تنظیم سند به طرفیت ورثه بر اساس مبایعنامه بنمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

میتوانید الزام به تنظیم سند به طرفیت ورثه بر اساس مبایعنامه بنمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

بله میتوانید الزام به تنظیم سند به طرفیت ورثه بر اساس مبایعنامه بنمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله میتوانید الزام به تنظیم سند به طرفیت ورثه بر اساس مبایعنامه بنمایید