مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به آزمون استخدامی

با سلام
روند کاری پرونده اینجانب به شرح ذیل است،
خواهشمند است در خصوص موارد 4 و 5 و 6 و 7 توضیح فرمایید که پرونده چرا به دلیل انقضا مدت تجدید شده است؟
منظور از وصول لایحه چیست؟ و اینکه طرف شکایت دفاعیات خود را ارایه داده است؟
با تشکر

آخرین تغییر ثبت شده برای این پرونده مربوط به تاریخ 1400/08/26 ساعت 08:21 می باشد

1-پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ 1400/11/30 می باشد
2-پرونده کلاسه ردیف فرعی شماره بایگانی با علت طرح رسيدگي بدوي و موضوع خواسته اعتراض به نتيجه آزمون استخدامي به شعبه ديوان عدالت اداري ارجاع و در تاریخ 1400/04/12 ثبت گردید
3-در تاریخ 1400/04/12 وقت نظارت برای تاریخ 1400/06/22 تعیین گردید
4-ابلاغیه شماره مورخ 1400/04/16 مربوط به وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي در تاریخ 1400/04/16 ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد
5-نامه وارده از طرف «شخص پرونده» با موضوع «وصول لايحه» در تاریخ 1400/05/19 واصل و به شماره ثبت گردید
6-در تاریخ 1400/06/22 وقت نظارت به لحاظ انقضاء مدت جلسه تجدید و برای تاریخ 1400/08/24 تعیین گردید
7-در تاریخ 1400/08/26 وقت نظارت به لحاظ انقضاء مدت جلسه تجدید و برای تاریخ 1400/11/30 تعیین گردید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تجدید وقت جهت دفتر شعبه می‌باشد و احتمال اینکه تبادل لایحه فعلاً جوابی نیامده است به این علت تجدید گردید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام یکی از طرفین پرونده لایحه ای به دادگاه ارائه کرده اند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر قاضی بخواهد از سازمانی استعلام بگیرد وقت نظارت تعیین میکند و اگر تا پایان مهلت وقت نظارت ، جواب استعلام نیامده باشد ، قاضی دوباره وقت نظارت را تمدید میکند تا جواب استعلام برسد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تبادل لوایح و تاخیر و مربوط به خود شعبه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وقت نظارت جهت استعلام از جاییتعیین شده و احتمالا جواب استعلام نیامده و دوباره تمدید شده