مشاوره حقوقی رایگان - پیج فیک اینستاگرام

من با آقایی 5سال پیش دوست بودم و قول ازدواج به من داده بودن و منو فریب میدادن که میام خواستگاری ولی بعد 2سال من متوجه شدم متاهل هستن الان بعد 5سال که من هم ازدواج کردم در اینستاگرام با مشخصات من پیج زدن و عکس های منو گذاشتن و تمام فامیل منو فالو کردن . من از عکس ها فهمیدم کار ایشونه چون عکس ها رو فقط برای ایشون فرستاده بودم . حالا میتونم از طریق پلیس فتا اقدام کنم ؟ و این که پلیس فتا میتونه کاری کنه که ایشون عکس های منو پاک کنه ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه سوء استفاده از عکس های شخصی ایجاد پیج جعلی جز جرایم رایانه‌ای محسوب و قابل تعقیب و شکایت خواهد بود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هرگونه سوء استفاده از عکس های شخصی ایجاد پیج جعلی جز جرایم رایانه‌ای محسوب و قابل تعقیب و شکایت خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با غ
هرگونه سوء استفاده از عکس های شخصی ایجاد پیج جعلی جز جرایم رایانه‌ای محسوب و قابل تعقیب و شکایت خواهد بود.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هرگونه سوء استفاده از عکس های شخصی ایجاد پیج جعلی جز جرایم رایانه‌ای محسوب و قابل تعقیب و شکایت خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

هرگونه سوء استفاده از عکس های شخصی ایجاد پیج جعلی جز جرایم رایانه‌ای محسوب و قابل تعقیب و شکایت خواهد بود