مشاوره حقوقی رایگان - در مورد بازنشستگی تامین اجتماعی

خانمی 61ساله هستم و با سابقه15سال ودربازنشستگی من دچار مشکل شدم خواهش می کنم مرا در این راه یاری کنید

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام با چوجه ب اینکه بالای 50 سال سن دارید و بیشتر از ده سال حق بیمه پرداخت کرده اید باید به همان نسبت ب شما مستمری پرداخت شود. بهتر است از طریق بیمه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود *

*شرایط بازنشستگی برای آقایان به صورت زیر است:*

اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 50 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، میتوانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.

*شرایط بازنشستگی برای زنان به صورت زیر است:*
?اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر 42 سال سن و حداقل 20 سال سابقه کار دارید که بیمه آن پرداخت شده است، به شرط آنکه در جایی استخدام باشید و بیمه شما پرداخت شود، میتوانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 45 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 55 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.اگر حداقل 55 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.
?شایان ذکر است بانوانی که دارای سابقه مشاغل سخت هستند، به ازای هر سال سابقه، 1.5 سال سابقه محاسبه می‌شود. همچنین شرایط خاص بازنشستگی برای افرادی که جانباز و یا معلول میباشند نیز وجود دارد