مشاوره حقوقی رایگان - درمورد دستور موقت

باسلام ملک مشاعی بوده که دستور فروش گرفته ودرمرحله اجرای حکم است وفقط کارنقل وانتقال سند مانده یکی از شرکای مشاعی ادعای مالکیت دودانگ رو مطرح کرده اند وتقاضای صدور دستور موقت کرده چون ارزش ملک 2میلیاردتومن فروخته شده وپول درحساب دادگاه است قاضی دستور موقت میده یاخیربرای توقیف عملیات اجرایی یاخیروخواهان چقدربایدتودیع خسارت احتمالی بدهد

پاسخ ها :

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

سوال واضح نيست،
ايا خواهان فروش ملك مشاع دو دانگي را مالك بوده كه شريك ديگر مدعي مالكيت ان شده؟
يا خير ملك چند شريك دارد و يكي از شركا مدعي انتقال مال از طرف شريك ديگر بحز خواهان به وي شده است؟
در صورت نخست بله ممكن است دستور موقت صادر و حتي دعوي باطل شود
و در صورت دوم، چون دعوي فروش مال مشاع بر عليه كليه مالكين مطرح ميشود، شريك مدعي انتقال مال از طرف شريك ديگر ميتواند دعوي يا دفاع مقتضي را نطرح و عنوان نمايد ولي بنظر توقف عمليات اجرايي منافاتي با حقوق مالكين نداشته و نظر اينجانب بر اين لست كه دادگاه ميتواند عمليات اجرا را متوقف نكند چون مدعي انتقال شخص ثالثي غير از شركا نميباشند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ادعای مالکیت خود را مطرح نماید باید با تقدیم دادخواست حقوقی و دستور موقت مبنی بر عدم نقل و انتقال ملک را خواستار شود که اصولاً تا 20 درصد خسارت احتمالی دریافت