مشاوره حقوقی رایگان - هزینه طول درمان

با سلام
با موتور تصادف کردم و مقصر شدم و طرف مصدوم شد و طول درمان گرفت از اونجایی که کوپن بیمه من مورد استفاده قرار گرفت هزینه های پزشکی در طول درمان بر عهده منه یا شرکت بیمه هزینه های از قبیل ویزیت پزشک عکس رادلوژی یا عکس ام ای ار

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه بیمارستان بر عهده شما نیست خود مصدوم باید پرداخت کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تمام هزینه ها تا سقف تعهدات بیمه شما ، بر عهده شرکت بیمه است
ولی زیان دیده میتواند دادخواست مطالبه هزینه های درمان اضافه بر دیه را مطرح نماید