مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

برادر خانم من ترم اخر وکالت با هم درگیری لفظی داشتیم بعدا رفته شکایت کرده که منو با چاقو زده برگه پزشک قانونی هم گرفته شاهد هم برده گفته توهین و انتشار تهمت افترا فحش و الفاظ رکیک یا نسبتهای توهین امیز و ضرب و جرح با چاقو و تهدید به قتل و تحریق عمدی خودرو چطور ثابت من شاهد برادرو و پدرم بردم میتونستم بگه شهادت بدن اون روزی که این شکایت رو کرده من پیش اونا بودم اما من اینکارو نکردم فقط امدن شهادت دادن که همه اینها تهمت است و قسم خوردن الان چجوری ثابت کنم که بیگناهم؟ میتونم ب قاضی بگم که این اقا براش 4 سال حبس بخاطر جعل سند بریدن نمیدونم چیکار کرد که بجای زندان تعلیق گرفت قبلشم ی بنده خدایی رو زد صورتشو داغون کرد بعد اون بابا رفت شکایت کرد و براش 10 میلیون دیه بریدن بعد نمیدونم چیکار کرد که برای اون طرف گفته بود اون فحش داداه شاهد هم برده بوده 6 ماه براش زندانی گرفت بعد گفت بیا توافق کنیم رضایت بدیم ایا برای قاضی این مسائل مهم است که اینکارو کرده و خیلی زرنگه؟

پاسخ ها :

حوا عیدی

سرکار خانم حوا عیدی :

سلام موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع نیاز به بررسی و گفت و گو دارد از پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله بهتر است شما رضایت ایشان را بگیرید و