مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدر فوت شده به علت از کار افتادگی

با سلام وخسته نباشید.پدر اینجانب در تاریخ 1399٫11٫14فوت کردند.و اینجانب آقایی هستم46 ساله و متاهل ودارای 2 فرزند و مستاجر و حدود 4 سال است که به علت بیماری دیسک کمر وسیاتیک پای چپ با مراجعه به پزشک فوق متخصص ارتوپد و طبق گواهی ایشان 75٪ کار افتادگی پای چپ هستم واین مدت قادر به کار نبوده و امرار معاش زندگی از طرف همسرم که چند سال مشغول به کار خدماتی در منازل ودر حال حاضر مدتی است که در هتل مشغول بکارند.لازم بذکر است که اینجانب قبل از از کار افتادگی 5 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی نیز هستم ودر حال حاضر تحت هیچ بیمه ای نیستم وتحت پوشش هیچ نهاد حمایتی نیز نیستم وبعداز فوت پدر سمت چپ بدنم دچار بیحسی شد ودست چپم نیز بی حس ودرد شدید دارد.با مراجعه به پزشک فوق تخصص اعصاب وروان وانجام معاینات وعکس برداری سی تی اسکن ودیگر معاینات پزشک تشخیص سکته مغزی را دادند که گواهی پزشکان وکلیه مدارک پزشکی وسی تی اسکن وام ار ای های انجام شده موجود ودرموقع لزوم ارایه میگردد.سئوال اینجانب از خدمت شما مشاور گرامی اینست که آیا اینجانب میتوانم از حقوق بازنشستگی پدر استفاده کنم؟در ضمن اینجانب گواهی انحصار وراثت را نیز درخواست و دریافت کرده ام.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه شما هر چند شرایط دریافت مستمری پدر مرحوم تان را ندارید ولیکن می توانید درخواست خود را به سازمان بیمه‌گر ارائه تا در صورتیکه کمیسیون پزشکی از کار افتادگی شما را تایید و اعلام نماید می توانید مشمول اخذ مستمری قرار بگیرید