مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

با سلام حدود 11 سال قبل تقسیم ارثیه پدری من 4 تا برادر دارم و یک خواهر در کل 5 پسر یک دختر تقسیم صورت گرفته بدون شاهد و با اوردن هزار و یک دلیل برای من و راضی کردنم تا خانه ارث پدری برای من و یک برادر دیگر در روستا و بقیه برادران در مرکز استانمان و سهم انها در شهر تقریبا سه برابر سهم من است حالا میشه که این تقسیم ارث را فسخ کنیم با قرارداد دست نویس و بدون حضور شاهد و ناظر است لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تقسیم به درستی انجام شده باشد قابل رجوع نیست مگر اینکه تقسیم به اشتباه باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
اگر تقسیم به اشتباه صورت گرفته باشد امکان ابطال می باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام اگر تقسیم به درستی انجام شده باشد قابل رجوع نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر تقسیم به اشتباه صورت گرفته باشد امکان ابطال می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود. اگر تقسیم به اشتباه صورت گرفته باشد امکان ابطال می باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه تقسیم اشتباه صودت گرفته باشد امکان ابطال است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتیکه تقسیم اشتباه صورت گرفته باشد امکان ابطال است