مشاوره حقوقی رایگان - رفع مزاحمت

باسلام و خسته نباشید
آیا شخصی که 50 سال پیش زبانن و بدون اینکه در هیچ سند یا قولنامه ای قید شده باشد از ملک همسایه خود به زمین خود آب می برده و الان درست 38 سال میشود که به خاطر خشکسالی هیچ گونه ترددی از آن ملک نداشته ، میتواند بعد ازاین همه سال ادعایی داشته باشد، درضمن طی این سالها به خاطر خیابان کشی معابر توسط شهرداریه منطقه وعریض شدن کوچه ها تمام جوب های آب منطقه از بین رفته،آیا طرف میتواند ادعای عبور و مرور از ملک همسایه فوق را داشته باشد؟ لطفاً من رو راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.