مشاوره حقوقی رایگان - علت حضور مجدد در بازپرسی

به علت ضرب و جرح از سوی همسرم و تهدید و توهین و ...‌، مدارک پزشکی قانونی خودم و شهادت دختر 17 ساله ام مبنی بر ضرب و جرح و توهین و افترای پدرش نسبت به بنده را به دادگاه تقدیم کردم بعد از بازپرسی جداگانه از بنده و دخترم و همسرم و در مرحله بعدی مواجهه حضوری هر سه نفر که قرار شد رای نهایی صادر شود مجددا از بنده خواستند ظرف پنج روز برای ارائه مدارک و مستندات به دفتر بازپرسی مراجعه کنم .
علت حضور مجدد بنده با توجه به ارائه مدارک ضرب و جرح از پزشکی قانونی و گواهی فرزندم چیست ؟ چرا بازپرس شعبه بعد از اینهمه مراحل ، مجددا برای بنده ، ابلاغ حضور با ارائه مدارک و مستندات فرستاده اند ؟ در حالیکه قبلا مدرک پزشکی قانونی را ارائه کرده ام و دخترم هم شرح ماوقع را برای بازپرس شرح کرده اند .

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت حضورا مراجعه کنید شاید نیاز به اخذ توضیح دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
احتمالا نیاز به تکمیل و توضیح می باشد حاضر شوید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شاید سوالی از قلم افتاده به هر حال مراجعه نمایید