مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری

بنده یه پرونده کیفری در شعبه 104 داشتم که دقیقا مثل همون پرونده در شعبه 101 که حتی بعضی از اطلاعات پرونده از تو پرونده شعبه 104 برداشته شده وکپی آن را در پرونده شعبه 101 گذاشتن،در شعبه 104 بنده تبرئه شدم ولی در شعبه 101 محکوم،مگه میشه پرونده ای مثل هم هست یکی بگه مجرم یکی بگه بی گناه آیا اعتراض بزنم تو تجدید نظر باتوجه به رای 104 امکان داره رای برگرده؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر با مشاوره تلفنی دادراه بابنده تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
محتمل می باشد باید بررسی گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله امکانش هست . البته هر دو رای باید بررسی شوند می توانید تماس بگیرید و از طریق پنل ارسال مدارک تصویر آنها را بفرستید