مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات پاساژ

سلام ما 3 سال پیش داخل پاساژ مغازه کرایه کردیم
و تنها آپشن مغازه ما این بود که رو به روی پله برقی بود
الان یک ماه بدون اینکه به ما بگن جهت پله برقی و عوض کردن که تاثیر مستقیم روی فروش مغازه گذاشته و کلا پا خور مغازه کم شده

این کاری که کردن قانونیه ؟
ما میتونیم شکایت کنیم ؟

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. اگر در قرارداد این شرط قید شده بله میتونید اقدام حقوقی کنید البته با حساب اینکه چند ماه از قرارداد رفته و چقدر مانده گایا اقدام حقوقی و وقت و هزینه به صرفه هست یا نه. در مورد تغییرات که گفتید هم هیات مدیره بر اساس اختیارات اساسنامه و صورتجلسات تصویب طرح ها باید کار کند.