مشاوره حقوقی رایگان - با وکیلی که باعث محکومیت متهم شده چیکار کنم ؟

وکیل بنده به دادگاهی که توش متهم بودم لایحه یه نفر دیگه رو اشتباها تحویل قاضی میده قاضی هم منو محکوم میکنه و توی حکم اشاره میکنه لایحه وکیل مربوط به این دادگاه و این اتهامات نمی باشد . از وکیل توضیح خواستم تلفنی گفت استعفا میدم و شماره منو مسدود کرده مرحله تجدیدنظر و اعاده داردرسی رو بدون وکیل سپری کردم . 30 میلیون پول ازم گرفت از زمان مرحله دادگاه بدوی و بعد غیب شد

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .از طریق دادسرای انتظامی وکلا ویا از خود کانون وکلا پیگیر شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام .از طریق دادسرای انتظامی وکلا ویا از خود کانون وکلا پیگیر شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادسرای انتظامی وکلا ویا از خود کانون وکلا پیگیر شوید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دادسرای انتظامی وکلا و یا از خود کانون وکلا پیگیر شوید