مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله وکیل

سلام و خسته نباشید
پرونده ای داشتم که بخاطر سهل انگاری ودفاع ضعیف و سر به هوایی و دروغ های وکیلم و حرف زدن های مخفیانه با طرف دعوایم او را عزل کردم. الان او از من شکایت کرده و حق الوکالتش رامیخواهد .بمن کاغذهایی داد تا امضا کنم که تابتواتدبه پرونده ام دسترسی داشته باشد الان میبینم کاغذ ها راپر کرده و برای خودش حق الوکالت 4میلیون تومن نوشته در حالی که وسط پرونده آمده ودر یک جلسه دادگاهم بوده وکاری برایم انجام نداده. حق الوکاله اش چقدرمیشه؟ و چگونه میتوانم حرف هایش راکه از من پول نمیخواست ودر صورت پیروزی پرونده ازطرف مقابلم پول خواهد گرفت رو ثابت کنم در کل چگونه میتوانم از شرش راحت شوم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درهرصورت وکیل متناسب با اقدامی که انجام داده میتواند حق الوکاله خود را دریافت نماید مسالمت‌آمیز موضوع را حل و فصل نماید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام ایشان همینکه اولین اقدام وکالتی را برای شما انجام دهند مثلا در اولین جلسه شرکت کنند مستحق حق الوکاله هستند مبلغ حق الوکاله با توجه به شرایط دعوا و مبلغ دعوا تعیین می شود .