مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل خودم

باسلام،
در پرونده ایی علیه یک سازمان دولتی وکیلی گرفتم و در دادخواست علاوه بر طلب خسارات معمول، درخواست خسارت تاخیر تادیه نیز کردیم، ولیکن در حکم نهایی،قاضی علی رغم اشاره به مفاد راجع به پرداخت خسارت تاخیر تادیه،متاسفانه فراموش کردند که مبلغ رو محاسبه و در حکم درج کنن، این حکم در دادگاه تجدید نظر نیز تایید شد، ولی وکیل من متوجه این خلا در حکم و عدم محاسبه مبلغ خسارت تاخیر تادیه نشدن و بعدها وقتی از طریق وکیل دیگر متوجه امر شدم شخصا و از طریق دادخواستی جدید جهت مطالبه این خسارت اقدام کردم، حال سوال این هست: آیا بخاطر این سهل انگاری وکیل و عدم توجه مکفی وکیلم راجع به حکم ناقص قاضی میتونم از وکیل شکایت کنم?

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

خیر به نظر نمی رسد به نتیجه ای برسد زیرا از آن جایی که ابتدا این خسارت درخواست شده و اشتباه نیز ابتداً از جانب قاضی در محاسبه بوده است نمی توان گفت مستقیماً نتیجه اقدام وکیل بوده و تقصیر کاملا متوجه او بوده است. مسئولیت مدنی وکیل موضوع پیچیده ای است و نیاز به احراز عناصر متعددی از جانب قاضی است. در هر حال از آن جایی که مجدداً برای دریافت خسارت اقدام کرده اید و در مفاد حکم قبلی نیز بوده و فقط محاسبه نشده است، بهتر است منتظر حکم دادگاه بمانید.