مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه شب کاری

با سلام ببخشید با توجه به مطالب متنوع و فرم های زیاد در اینترنت بنده گیج ومبهم شده برام مسله محاسبه شب کاری لطفا خواستم با یک نمونه مثال که دکز شده محاسبه کنید که حق شب کاری و اضافه کاری فقط شب کاری رو توضیح بدید ممنونم از راهنماییتون
کارگری که ساعت 18.30تا 7.30 صبح می اید چقدر دستمزد شب کاری و چقدر حق شیفت میگیرد لظفا با دکر فرمول ممنونم

پاسخ ها :

محاسبه شب کاری شب کاری