مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام پسر عمه بنده هنگام خرید مواد مصرفی خود به خانه دوستش رفته که وقتی وارد آن خانه شده مامورا ریختن داخل و همشون را بازداشت کردن،داخل خانه صد گرم شیشه ضبط شد،الان چیکار کنیم دقیقا چون مواد مال اون نیست

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می بایست اثبات نمایید که متعلق به شما نیست.
تماس بگیرید.

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام باید بتوانند موضوعی که فرمودید را ثابت نمایند یعنی ثابت کنند که فروشنده و نگهدارنده ی مواد مذکور نبوده اند و صرفا مصرف کننده هستند و اتفاقا به محل مذکور مراجعه نمود ه اند البته لازم است برای اثبات موضوع فوق ، دلایل معتبر یا قرائن و امارات قوی ارائه نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید با دلایل محکمه پسند اثبات کنند که فقط مصرف کننده بودن