مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کفن و دفن خواهرم

با سلام و نهایت احترام
خواهرم 80روز قبل فوت نموده‌اند
با تاسف فراوان همسر ایشان و بستگانش به بهانه بیماری کرونا نه در مراسم تشییع جنازه شرکت کردند و نه هزینه کفن و دفن پرداخت کردند
ضمنا بنا به وصیت مرحوم خواهرم ایشان را از شیراز به زادگاهش منتقل و خاکسپاری نموده ایم
چگونه باید هزینه کفن و دفن را از شوهرش مطالبه نمایم؟؟؟
از نظر قضایی آیا میتوانم تحت عنوان بی توجهی و بی احترامی به فوت خواهرم شکایت مطرح نمایم
درود و سپاس فراوان

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام خیر چنین عنوان مجرمانه ای یا حتی مطالبه ی حقوقی تحت این عنوان وجود ندارد.مگر اینکه ترکه ای از خواهر شما باقی مانده باشد که در این صورت میتوانید با ارائه ی رسید هزینه های کفن و دفن از دادگاه بخواهید به ان میزان از ترکه پرداخت نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر عنوان حقوقی نیست ولی در صورت داشتن ترکه ای از خواهر امکان مطالبه است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر/مگر اینکه ترکه ای از خواهر شما باقی مانده باشد که در این صورت میتوانید