مشاوره حقوقی رایگان - کسری متراژ و خسارت تاخیر در دادن سند

با سلام.بنده سال 95 یک واحد آپارتمان که در مبایعه نامه 85متر قید شده وتمام پول معامله را پرداخت کردم و در مبایعه نامه قید شد که یک سال بعد سند به نامم بزنه ولی الان بعد از گذشت 5 سال از خرید فروشنده از دادن سند امتناع میکند و در ضمن به ازای هر روز تاخیر 50هزار تومان جریمه مشخص شده و 8متر هم کسری دارد. و من عدم حضور از دفترخانه ندارم به نظر شما بنده میتوانم خسارت تاخیر در تنظیم سند بگیرم. کسری متراژ چطور محاسبه میشود. باتشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به نرخ حساب میشود از طربق پنل مشاوره تماس بگیرید تا راهنمایی کنم

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید.بقیه موارد قابل مطالبه به نرخ روز است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در خصوص عدم تنظیم سند به علت عدم اخذ گواهی حضور متاسفانه نمی توانید وجه التزام قراردادی را اخذ نماید ولیکن در ارتباط با کسری مساحت اگر در مبایعه نامه درخصوص کسری مساحت ویا افزایش مساحت شروطی شده باشد بر اساس آن قابل مطالبه است در غیر این صورت طبق توافق سابق بر اساس متراژ و قیمت آپارتمان قابل وصول میباشد