مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ضرب و جرح با چاقو

باسلام خدمت وکلای گرامی
اگر کسی با چاقو خودزنی کند و یا یکی از دوستانش بزند ولی از دیگری شکایت کند که در محله ای خلوت مرا زده اند درحالی که طرف در راه منزل خودش بوده بعد به منزلش رفته چطور باید ثابت کند که کار او نیست؟
سوال دوم ایا پزشک قانونی تشخیص میدهد کار چه کسی است؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بر اساس " قاعده البینه علی المدعی " ، یا " البینه علی من ادعی " ، مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید و تفاوتی نمی کند که مدعی خواهان یا خوانده دعوا باشد . بنابراین، فراهم آوردن و ارائه دلیل بر عهده مدعی و یا به عبارت دیگر ، " بار دلیل بر دوش مدعی است " . مدعی هر یک از اصحاب دعواست که اظهار او خلاف اصل است و یا اینکه اظهارات او خلاف امری باشد که قانونگذار فرض کرده است .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر خودزنی باشد پزشکی قانونی تشخیص خواهد داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خود زنی باشد پزشکی قانونی تشخیص می دهد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورت خود زنی پزشک قانونی تشخیص میدهد