مشاوره حقوقی رایگان - پزشک قانونی

سلام کسی که استخوانش شکسته باشد آیا پزشک قانونی می تواند تشخیص دهد خودش و یا اعضای خانواده اش استخوانش را شکسته اند؟ چون به من حمله کرده و من را زده اما من او را نزده ام حالا استخوانش را نمی دانم خودش شکسته یا اعضای خانوادش شکستن تا کمترین دیه 70میلیون تومان از من بگیرد. ممنونم.

پاسخ ها :

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
خیر ، پزشکی قانونی می‌نویسد در اثر برخورد جسم سخت دچار شکستگی شده است.