مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کاری

با شخصیتی شبه دولتی در یکم مرداد 98 قراردادی منعقد کردم و بمدت 5سال
علیرغم عدم اجرای تعهدات‌ قراردادی از طرف وی و وارد آوردن خسارات به من چون من قاعدتا اولا در عقد
جهل به عوضین‌ محرز بود و ثانیا عقد جاری و شروع نشده بود سکوت کردم شاکی نشدم.
ولی وی دادخواستی مطرح و بطریقی غیر روال حکم بدوی به محکومیت من گرفت‌
حال تا ارسال لایحه تجدید نظر2روز مهلت دارم
چطور جهت نقض‌ حکم‌ و اثبات جاری نشدن و ابطال‌ عقد لایحه تقدیم کنم؟
باسپاس

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما واضح نیست تماس بگیرید و حکم بدوی را بفرستید تا بتوانیم به شما کمک کنیم

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

لایحه را وکیل باید انجام دهد در حیطه کاری شما نیست