مشاوره حقوقی رایگان - ثبت سند ماشین

سلام من تازه 18 سالم شده مرداد تو 18 رفتم، ماشین پدرم به اسممه الان میخام ی ماشین دیگه بخرم و ماشین پدرمم به اسممه میتونم ماشین جدیده رو بزنم به نامم؟ یا باید صبر کنم از 18 درومدم بعد بزنم؟ در اصل میخام دوتا ماشین ب اسمم باشه.
من الان گواهینامه ندارم توی سند زدن و تعویض پلاک ب مشکل نمیخورم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نداشتن گواهی نامه مهم نیست ولی قانونا باید به سن رشد رسیده باشید تا بتوانید در اموال خود تصرف کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از رسیدن به رشد 18 سال تمام نسبت به موارد مالی و غیر مالی خود مستقل می توانید عمل نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

18سال تمام میاوانید نسبت به موارد مالی اقدام کنید