مشاوره حقوقی رایگان - درمورد شکایت بی مورد فحاشی و تهمت و آبروریزی در شورای اختلاف

سلام.مادر بنده از پدرومادرشون که به رحمت خدا رفتن مقداری حق الارث سهم داشت،خواهرش که خاله بنده س به همراه شوهرش مقداری پول به مادر من دادن گفتن این تمام داراییش بوده که حق شما همین قدره آخه مادربزرگ من اواخر عمرش بما نزدیک نبوده ومادرم خبر نداشته که ازپدرش قطعه زمین دیگری هم درشهرستان وجود داره که همون خواهرش یواشکی اون زمین بدون سند که فقط ازقدیم یه دست نوشته داره و بعدا ز مدتی مادرم از اقوام دور شنید و فهمید و پیگیری کردیم دیدیم بله زمینی وجود داره و خواهرمادرم به همراه شوهرش صاحب شدن.طی مشاجرات تلفنی بالاخره گردن گرفتن وگفتن که مابودیم مادرمون رو تروخشک میکردیم این زمین حق ماست و برو هرغلطی ، ، ،قبل ازینکه مادرم شکایتی کنه ،خواهروشوهرش باهم ازمادرم بدلیل فحاشی و تهمت و افترا شکایت کردن که ما احضارشدیم به حل اختلاف. درجلسه اون باشوهرش به عنوان شاکی اما مادره من تنهاوحتی پدر بنده روداخل راه ندادن که بدونیم اصلاعلت شکایتشون چیه حتی داخل جلسه جالب اینجاست شاکی بخاطرفحاشی شکایت کرده وخودش داخل جلسه فحاشی میکرد،ودرآخرگفتن ارجاع میشه به دادسرا آیانباید اعضای شورا گزارش نهایی و فحاشی اونارو عنوان کنن وآیاما نمیتونیم گزارش شورا رو یک کپی ببینیم آخه مارو تهدید میکردن که شورا همشون پارتی من عن و مادرت هیچ کاری نمیتونه بکنه وضمن اینکه بنده احساس پارتی بازی درین شعبه رو به شدت احساس کردم آیا درسته؟؟ جواب سوالهامو خواهشا وکلای عزیز لطفا راهنمایی کنید خواهش میکنم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما هم شکایت توهین و افترا را بر علیه ایشان مطرح نمایید و باید با شهادت شهود ادعای خود را اثبات نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به استناد شهادت شهود شما نیز جهت شکایت اقدام نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام با جمع سایر شرایط امکان شکایت وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود به استناد شهادت شهود شما نیز جهت شکایت اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما هم میتوانید یر علیه انها شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به استناد شهادت شهود شما نیز جهت شکایت اقدام نمایید