مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محل تولد

سلام و خسته نباشید من در سال 55 در رشت به دنیا اومدم و ساکن رشت بودیم و هستیم. چون سن مادرم کم بود و 16سال داشت بهم شناسنامه ندادن گفتن باید مادر 18 سالش بشه من 9 ماه شناسنامه نداشتم و فقط 6ماه باقی بود تا مادرم 18سالش بشه که پدربزرگم دخالت میکنه و از سر سرخوشی شناسناممو از روستا میگیره. لطفآ راهنماییم کنید ممنون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر ممکن نیست.
از ثبت احوال پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جهت اطمینان از ثبت احوال مربوطه اطلاع دقیق کسب کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در این خصوص طریق اداره ثبت احوال پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتیکه در بیمارستان مدارکی دارید ارایه دهید و از اداره ثبت پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام جهت اطمینان از ثبت احوال مربوطه اطلاع دقیق کسب کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورتیکه در بیمارستان مدارکی دارید ارایه دهید و از اداره ثبت پیگیری کنید