مشاوره حقوقی رایگان - عضویت در سایتهای سرمایه گذاری

سلام چندی پیش در اینستاگرام خانمی با شماره مجازی آمریکا به من پیام داد و مرا دعوت به سرمایه گذاری در یک سایت کرد، روال این بود که مثلا مبلغ 50 دلار در سایت سرمایه گذاری میکردی و سایت مبلغ 52 دلار پس میداد، هر چه سرمایه بیشتر ، سود هم بیشتر بود، حدودا یکماه گذشت و در این مدت همسرم و خانواده اش و بعضی از دوستان هم به این سایت پیوستند و زیر مجموعه من شدند، هر بار که هر یک از ایشان سرمایه گذاری می کرد سایت به من رفرال ( پاداش ) می داد. اشتباه ما این بود به طمع سود بیشتر اصل سرمایه و سود را در سایت سرمایه گذاری مجدد می کردیم، بعد گذشت 2 ماه سایت ناگهان کل پولهای ما را بلوکه کرد. اکنون تعدادی از افرادی که زیر مجموعه من بوده اند قصد شکایت از من را دارند و میگویند تو بابد خسارت ما را بدهی. آیا با توجه به اینکه این سایت هر 24 ساعت اصل سرمایه و سود را پس داده و فرد مجددا خودش در سایت سرمایه گذاری کرده و کاملا مختار بوده اند و هیچ پولی به حساب بنده واریز نکرده اند و گرفتن سود توسط اینجانب منوط به معرفی اشخاص نبوده یعنی چه این افراد حضور داشتند چه نداشتند من سود خودم را دریافت میکردم. سوال من این است آیا صرف معرفی یک نفر که خودش هم تمایل داشته و خودش ادامه داده و کاملا هم اختیار داشته که ادامه ندهد، آیا من طبق قانون مجرمم و باید خسارت بدهم؟
من از اون سایت و اون خانم شکایت کردم ولی فعلا خبری نیست
ببخشید طولانی شد
ممنون میشم پاسخ را عنایت بفرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات شما مسئولیتی ندارید مگر اینکه ضمانت کرده باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور فاقد وصف مجرمانه بوده و مرتکب جرم نگردیده اید و اتهامی متوجه شما نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما مسئولیت خواهید داشت البته با شرایطی خاص ، میتوانید از خود رفع مسئولیت نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شما مسئولیت دارید مگر اینکه ضمانت کرده باشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله شما مسئولیت خواهید داشت البته با شرایطی خاص ، میتوانید از خود رفع مسئولیت نمایید