مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت مرغداری در منطقه مسکونی

باسلام عزیزان وکیل لطفا راهنمایی بفرمایید.یه واحد مرغداری سنتی5000قطعه ای گوشتی بدون مجوز داخل روستایمان هست که بوی تعفن ودود حاصل از بخاریهای گازویل سوزش زندگی مان را حرام کرده بارهای بار به جهاد کشاورزی . دامپزشکی . محیط زیست و بهداشت مراجعه کردم وآمدن از محل بازدید کردن و بر غیرقانونی بودن آن تاکید دارن و تذکر کتبی و شفاهی به صاحب مرغداری دادن که حق جوجه ریزی ندارد ولی متاسفانه شخص خاطی اصلا توجه نمیکنه و به فعالیت خودش ادامه میده. میخوام بدانم چرا این مرغداری را پلمپ نمیکنند. چکار باید بکنم متاسفانه بقیه مردم روستا بدلیل فامیلی اعتراض ندارن و فقط بنده تنهای معترضم فاصله مرغداری بامنزل شخصی بنده 10متر میباشد. آیا اعتراض من به تنهایی میتوان اونجا را پلمپ کنه خواهشا کمک بفرمایین

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .می توانید بابت مزاحمت با استناد به صورت جلسه های بازدید مراجع عنوان شده شکایت رفع مزاحمت نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فعلا شکایت کیفری مبنی بر تهدید علیه بهداشت عمومی مطرح نمایید و تقاضای ارجاع به کارشناسی نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید