مشاوره حقوقی رایگان - ضرر و زیان قراردادی در فسخ قرارداد

باسلام قولنامه فروش ملک نسبی با ضرر و زیان نوشته شده ولی خریدار در زمان مقرر نسبت به مراجعه و پرداخت ثمن معامله اقدام ننموده ، پیغام داده ده روز بعد مبلغی میدهد و مابقی را چک خواهد داد
اگر من فروشنده که حق فسخ قهری یکطرفه در قولنامه ذکر شده ، قرارداد را فسخ کنم خسارت ذکر شده را میتوانم از بیعانه بردارم ؟
البته بیعانه کمتر از مبلغ ضرر و زیان است

پاسخ ها :

ضرر و زیان فسخ قرارداد فسخ قرارداد