مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد نگهبانی توسط کارفرما در مجتمع مسکونی

با سلام و احترام

اگر قرارداد توسط کارفرما بدون دلیل نارضایتی تا پیش از یکماه فسخ گردد ، آیا کارفرما متعهد به پرداخت کل مبلغ قرارداد در ماه میباشد؟ و اگر جواب مثبت است ، ضرر و زیان این فسخ به عهده هیئت مدیره مجتمع هست ؟ و در اسناد مالی هیئت مدیره ، چگونه به آن باید اشاره نمود ؟

با تشکر

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از قسمت مربوط در سايت وكيل بگيريد