مشاوره حقوقی رایگان - هدیه قبل از ازدواج

سلام بنده با کسی که قرار به خواستگاری و ازدواج بود به مشکل خوردم و ایشون میخوان از من یک عدد ایرپاد که رسید آن به نام خودم است ولی ایشان پولش را داده پس بگیرد میتواند شکایت کند ؟ رسید به نام خودم ثبت شده و فاکتور موجوده

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بله تحت شرایطی میتوانید جهت توضیحات بیشتر از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

سلام با توجه به اینکه ایشان پول داده لذا هدیه ی دوران نامزدی محسوب شده و بنابراین طبق قانونی مدنی ایشان می تواند در صورت به هم خوردن وصلت ، هدایایی که داده اند را دریافت کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هدایا قابل استرداد است و با ارائه پرینت بانکی قابل مطالبه است