مشاوره حقوقی رایگان - لواط

سلام و خسته نباشید میخواستم بپرسم عمل لواط اگر هر دوی آنها راضی به اینکار باشند ولی کس دیگری بفهمد و شکایت کند که این دو باهم عمل لواط رو انجام می‌دهند ایا مجازات دارد ؟و مجازات آن چیست؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مجازات ان اعدام است ولی در صورتیکه ثابت شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رضایت عدم رضایت شرط نیست درهر صورت اگر گزارشی در این خصوص اعلام گردد مرجع قضایی مکلف به ورود و در صورت اثبات حد بر آن واجب خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شاکی باید ذینفع باشد و دادگاه به راحتی وارد رسیدگی به این موضوع نمی شود ولی اگر رسیدگی بشه و اثبات بشه مفعول در هر صورت اعدام میشه ولی فاعل تحت شرایطی اعدام میشه یا به مجازات شلاق محکوم میشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

رضایت عدم رضایت شرط نیست درهر صورت اگر گزارشی در این خصوص اعلام گردد مرجع قضایی مکلف به ورود و در صورت اثبات حد بر آن واجب خواهد شد