مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه قرض

سلام، من به یکی از دوستانم مبلغ 15 میلیون تومن قرض دادم و از طریق اینترنت بانک واریز کردم قرار بود 48 ساعته پول رابرگرداند اما بعد 48 ساعت تلفن را خاموش کرد بعد در واتساپ پیام داد فکر کن این پول را ارز دیجیتال خریدی و من بهت بعدا برمیگردونم، الان دوماه گذشته فقط 9 میلیون تومن را بعد از یکماه برایم واریز کرده 6 میلیون از طلبم مانده و جدای اینکه اگه من آن پول را ارز دیجیتال میخریدم تا الان 5میلیون هم سود کرده بودم، همه ی چت های ما در واتساپ موجود است، چگونه میتوانم بقیه ی پولم را پس بگیرم و همچنین ضرر زیانی که می‌توانستم ارز دیجیتال بخرم ولی با این بدحساب ایشان نتوانستم، یعنی در حال حاضر ایشان شش میلیون از اصل طلبم و همچنین حدوود پنج میلیون سودی که میتونستم در آن زمان بخرم را به من بدهکار است، و مدرک من اولا پرینت حساب بانکی هست که به حساب ایشان 15 تومن واریز کردم و بعد چتهای واتساپ هست، آیا شکایت کنم به جایی میرسم؟

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

سلام.اول اظهار نامه بفرستید و سپس دعوی طرح کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله در مرجع قضایی دادخواست دهید . خسارت تاخیر از زمان مطالبه محسوب می شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس طرح دعوا کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس طرح دعوا کنید